Designové lustry a stínidla do pokojíčku

Během zařizování dětského pokoje je třeba myslet na řadu věcí, kterými by měla být místnost vybavena. Nábytek, dekorace a hračky zde nesmí chybět. Třešničkou na dortu avšak bude originální lustr či svítidlo, který zaujme nejen praktickou funkci, ale také i osvěží vzhled vnitřního interiéru.

Jaký lustr bude pro Vás tím pravým? To především záleží na Vašem vkusu a potřebách. Design lustru dokáže s pokojem udělat divy, a právě proto je třeba vybírat pečlivě, aby byl v souladu s ostatními prvky v místnosti. 

Díky širokému výběru na našem eshopu naleznete to, co hledáte. Extravagantními kousky jsou například originální horkovzdušné balóny, které je možno pořídit ve třech různých variantách. Tato stínidla lze použít nejen jako stropní svítidlo či postranní lampu, horkovzdušný balón je možno zavěsit i jako závěsnou dekoraci, která obohatí vnitřní design pokoje. 

Hledáte roztomilý prvek, který by zjemnil vnitřní prostor? Rozkošná liška, kočička a další zvířátka v podobě stínidel Vám s tím ráda napomohou. Dodají pokoji útulnost a pocit bezpečí svými veselými tvářemi, které se na Vás celý den budou usmívat. 

Mezi oblíbené lustry se také zahrnují ty, které své kouzlo prozradí až po rozsvícení ve tmě. Díky svým tajným hvězdičkovitým otvorům světlo proniká skrz a tvoří tak detail noční oblohy přímo ve Vašem pokoji. No není to kouzelné?

Jakýpak bude asi ten pravý?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.