Plyšové panenky pro potěšení

Zlepšuje Váš den maličký neposeda, který si rád vyhrává celičký den? V tom případě hraček není nikdy dost. Jedním z perfektních a velice oblíbených hraček po celém světě jsou plyšové panenky. Jedná se o měkké postavičky příjemné na dotek, s kterými je snadné se stát kamarády v různém věkovém období dítěte. 

Plyšové panenky mohou vlastnit různé velikosti a také představovat všelijaké postavy, na které si zrovna vzpomenete. Na našem eshopu jsou k dostání především princezny a víly, jenž se liší svými oblečky a účesy. V neposlední řadě nabízíme úchvatnou mořskou vílu, a také princeznu se srnčí podobou, která byla zakleta od zlé čarodejnice, avšak její krása po začarování neklesla ani o maličký kousíček.

Všechny panenky nacházející se v našem sortimentu, jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, jenž neuškodí ani těm nejmenším batolátkům. Jedná se o polyester a bavlnu. Hypoalergenní bavlna je oblíbená díky své jemnosti a hebkosti. Jejím velkým plusem, který vlastní, se stává především její vhodnost pro citlivou pokožku, to znamená, že tyto panenky může mít naprosto každý. Výplň se skládá z vaty či pěny, díky které je hmotnost nízká a nenastává žádný problém s jejich manipulací.

Pořiďte svým milovaným plyšové pamenky, které poskytnou Vašim dětem pocit bezpečí a pohodlí. Děti budou mít možnost si s nimi hrát a tvořit si s panenkami vlastní příběhy a dobrodružství. Právě proto mohou také sloužit jako nástroj pro rozvoj fantazie a kreativity.

Jaká bude Vaše oblíbená?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.