Nábytek do dětského pokojíčku

Objevte dětský nábytek, který si vaše ratolesti zamilují

Snad všichni rodiče mají radost, když se jim podaří koupit věc, s níž u svého potomka zabodují. Malé děti mají menší požadavky, ale čím jsou starší, tím těžší bývá strefit se jim do vkusu. Naštěstí existují obchody, kde přesně ví, co se dětem všech věkových kategorií líbí. Samozřejmě, měli byste alespoň rámcově vědět, jakou barvu nebo styl mají vaše dcerka nebo syn rádi. Pak už je nakupování v e-shopu dreamboutique.cz snadný.

Dopřejte dětem soukromí díky stanu

I když žijete v bytě, je možné dětem v pokoji postavit stan, a nabídnout jim místo, kde mohou mít od všech a všeho klid. Stany milují děti malé i větší, stačí jen zvolit vhodnou barvu, ideálně model s dvířky a okny pro správnou cirkulaci vzduchu i možnost vykouknout ven. Povedený je např. Atmosphera Dětský stan do pokojíčku šedý nebo růžový.

Skvělé závěsné dětské křeslo

Tak, jako se rádi houpu dospělí v klasických houpacích nebo v závěsných křeslech, i děti je mají rády. Maličkým dětem můžete koupit houpačku, kterou lze instalovat mezi futra dveří, větším pak pohodlné, kvalitní a na pohled krásné Atmosphera Závěsné dětské křeslo růžové.

Větší děti potěší i dětský taburet s úložným prostorem, který může být skvělým dotvořením atmosféry pokojíku, jako celku.

Úložné prostory na hračky i školní pomůcky

Malé děti mají často nedostatek boxů k odkládání hraček, větší zase na nejrůznější talismany, které sbírají, hračky a pomůcky do školy. Je fajn mít pár boxů na kolečkách, které jsou netradiční a nejenže plní svou funkci, ale zároveň jsou esteticky povedené. Taková je např. Atmosphera Truhla na hračky na kolečkách abeceda. Děti si ji kamkoli převezou a hodí se jak pro kluky, tak holky.

Podívejte se i na další dětský nábytek, jako třeba líbivé a netradiční věšáky, poličky, truhly na kolečkách, dětské židle a další. Budete nadšeni. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.