Textilní doplňky do dětského pokoje

Správné textilie umí dětský pokoj rozzářit

Nejen malé děti, ale i ty větší, mají rády, když mají pokojík útulný, pestrobarevný a veselý. Barvy v sobě ukrývají spoustu síly a s naší i dětskou náladou dovedou dělat doslova divy. Proč dětem nezpříjemnit čas v pokojíčku tím pravým povlečením, závěsem, nebo třeba polštářky?

Spokojený a vydatný spánek s těmi, které mají rády

Děti mají spoustu hrdinů a oblíbených postaviček či zvířátek. Holčičky často jednorožce, princezny, kluci silná zvířata, auta, postavičky z pohádek. Pokud jim koupíte povlečení se zvířátky nebo princeznou či hrdinou z filmu, sklidíte velký obdiv a zažijete obrovskou radost.

To stejné platí, když vybíráte závěsy, rolety, nebo třeba polštáře a polštářky, deky a další.

Dětské koberce, které děti baví

Koberce jsou v dětském pokojíku velmi praktické. Děti chrání od chladu, přináší jim měkkost, ale také mohou být paletou mnoha barev a pokoj dokonale rozzářit. Tak třeba Amadeus Dětský koberec dinosaurus zelený. Chlapeček, který obdivuje dinosaury, bude u vytržení… Holčičky zase potěší koberec znázorňující milou kočičí „tvář“ nebo třeba spící lišku.

Matrace a polštáře na podlahu

Děti se na zemi hrají často a rády. Proč jim sezení či ležení na podlaze nezpříjemnit rovnou matrací na podlahu, která bude cca 6 cm vrstvou bránící ratolesti od chladu i tvrdosti. To stejné platí u polštáře, který má rozměry 45 x 45 x 10 cm. Ten se hodí také na podložení nohou nebo jako pelíšek pro psa.

Polštářky pro naprosté pohodlí

Moct si nejen v noci podepřít hlavu malým polštářkem, je někdy k nezaplacení. Pro tento účel, ale i ke krásnému dekorování pokojíku, můžete použít roztomilé dětské polštářky. Co třeba polštářek se srnou zdobený malými bambulkami? Anebo polštářek s mořskou pannou, či některý ve tvaru hlavy zvířete, ať už koaly, lenochoda nebo leoparda?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.