Designové dětské věšáky

Každý den po návratu ze školy určitě nikdo z nás nemá náladu na zdlouhavé uklízení. Hlavní prioritou nastává pořádný odpočinek, doplnění energie pomocí dobrého jídla a nebo zasloužené hraní s oblíbenými hračkami, kterých se nemůžeme dočkat. Oblíbeným zvykem všech školáků a teenagerů je bezesporně rozházené oblečení po celém pokoji. Rodiče to možná nepostřehli, ale každý teenager moc dobře ví, že jde pouze jen o systematický nepořádek, ve kterém se samotný vyzná lépe, než v organizovaném uspořádání, které by mohlo zabrat moc času při pozdním výběhu z bytu na autobus. Jak ale vyhovět všem a udělat rovnoměrný kompromis?

Co takhle vyzkoušet naše designové věšáky? Právě ty zajistí snadnější a rychlejší úklid a zároveň budou v každém dětském pokoji skvěle vypadat. Díky jejich originálnímu designu a zároveň velkému výběru v našem sortimentu, se může stát z obyčejného věšáku skvělý doplněk. Lze sladit s barvou zdí, nábytku nebo také dle tvaru či velikosti. 

Věšáky mohou být využity na zavěšení bund a mikin, ale třeba i na výstavu vyhraných medailí nebo oblíbených šperků. Jejich instalace není náročná a poradí si s nimi opravdu každý. Skvělou výhodou je, že ty, které se připevňují na zeď, zaberou jen malý kousek místa a není tak potřeba kvůli nim stěhovat nábytek v pokoji. Naopak věšáky stojací perfektně zaplní prázdný roh a přidají do interiéru něco navíc.

No není to skvělý a zároveň tak jednoduchý lifehack?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.