Domácí duch Vánoc

Pomalu ale jistě se nám blíží první adventní neděle a s tím i naše oblíbená domácí vánoční atmosféra. Slunce zapadá brzy, v televizích dávají filmy s aktuální tématikou a venku je mrazivo. Přichází k nám období pohody, kdy je ideální po škole či práci hupsnout na gauč s rodinkou či přáteli, uvařit si kakao a sledovat společně oblíbené pořady. Víte, čím je možno si tyto chvilky zpříjemnit a popohnat je k dokonalosti? Stačí málo a je hotovo. Pojďte se podívat na tipy, které rozzáří Vaši atmosféru a vzpomínky na tyto dny budou jedny z nejlepších.

Svítící girlandy a vílí světla dokonale doplní vánoční atmosféru

Nejhlavnější dekorací a především nejefektivnější dekorací budou designová světýlka, která zútulní každičký kousek domáctnosti. Girlandy v různých provedeních najdete v přímo na našem eshopu pod jednou kategorií. Jednou z výhod, které tyto světýlka vlastní, je jejich funkčnost na baterie. To umožní jejich vystavení na jakékoliv místo bez ohledu na to, kde se nachází nejbližší zásuvka. 

Pokud ale nejste milovníci světýlek, na eshopu najdete možnost i girland bez LED světýlek, které taktéž nádherně ozdobí jakýkoliv pokoj a splní fuknci zútulnění prostředí.

Teplo teplo teplíčko

Další dekorací, která napomůže kvalitnějšímu odpočinku jsou teploučké deky, za které by se někteří i dokázali prát po dlouhém a především promrzlém dni. Pořiďte dětem deku, do které se zabalí a budou se cítit jako v oblacích. V našem sortimentu naleznete deky různých designů, tak vyberte tu, která je pro Vás tou pravou.

Teď ještě ozdobit stromeček a je to dokonalé!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.