Zrcadlo, zrcadlo, řekni mi, kdo je na světě nejkrásnější?

A tím se to celé pokazilo. Pravda udeřila do srdce sobecké královny, která krutou pravdu neustála a začla tak činit ošklivé věci pro její dobrotu. Pohádka poukazující na nehezké vlastnosti, kterými je závist a sobectví. A právě proto je dobře, že takové zrcadlo u nás ve světě ještě neexistuje, protože by přineslo spousty negativity. Nejen, že by nefungovalo, protože, jak se říká, sto lidí, sto chutí... Každému přijde krásný někdo jiný, a v tom je svět nádherný, ale hlavně tato informace není vůbec důležitá pro život.

Kouzelná zrcadla v reálném životě

To avšak neznamená, že nějaká kouzelná zrcadla jsou jen v pohádkách. Na dreamboutique.cz naleznete spoustu takových zrcadel, u kterých bychom ani nepoznali, že nepochází ze smyšlené pohádky. Jejich design vynahradí kouzelnou vlastnost a zaujme Vás na první pohled.

K dispozici nonstop!

Pro malé i vetší princezny jsou jako dělaná. Obohatí jejich království a zároveň splní velice praktickou funkci. Napomůže k rannímu čančání do školy či na výlet a zjednodušší česání copánků a mnoho dalších účesů. Také pomůže s výběrem outfitu, kdy jeho pracovní dobabude nepřetržitá.

Vyberte si z široké škály designů, velikostí i materiálů dle Vaší potřeby a rozzařte s jeho pomocí dětský pokojíček. Zrcadla jsou snadná na zavěšení, a tudíž jejich instalaci zvládne opravdu každý.

Učesat, nalíčit, nahodit úsměv a pravou nohou do nového dne!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.