Království těch nejmenších

Jednou z oblíbených dětských činností je stavba bunkrů, která dokáže zabavit nejen děti na celé odpoledne. Vytvoří si tak vlastní tajnou místnost, do které mají přísup jen a jen oni. Jejich komfort si zajistí pomocí jejich neskutečné fantazie tak, aby vše bylo dle představ. Velké množství polštářků nesmí chybět, napodobí totiž jemné obláčky, na kterých lze usnout během malé chvilky. A světýlka na baterky zase nahradí zářící hvězdy, na které se nemůžeme vynadívat. Teď už chybí jen malé svačinky na doplnění energie a je to dokonalé. 

Jediná nevýhoda je ta, že výroba vlastního království, postaveného ze všech různých dek, prostěradel a polštářků, je náročná a velmi zdlouhavá práce. Často tento kouzelný koutek je třeba brzy zbourat a to se přece nikomu nelíbí. 

Jak to tedy vyřešit?

Náš eshop Vám nabízí široký výběr dětských stanů a domečků, které nejsou náročné na postavení. Splní účel, který má a to mnohem jednodušší cestou. Velikost stanů a domečku je přiměřená k velikosti pokojíčku. Užijte si výběr toho pravého, ať už pro holčičku nebo chlapečka.

Dvě mouchy jednou ranou

Tyto přístřešky lze ale postavit i pro venkovní využití při příjemné letní noci, kdy je nezbytností pozorování dokonce i opravdových hvězdiček. K tomu se bude perfektně hodit koberec dělaný na míru k těmto stanům a domečkům, aby Vaše ratolesti měli zajištěný teplý povrch, kde nehrozí nepříjemné nachlazení. 

Teď už k dokonalosti stačí jen něco dobrého na zub.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.