Hurá do školy

Školní rok už začal. Čas letí a pomalu se nám blíží pohodové období Vánoc, na které se všichni neskutečně těšíme. Do té doby je ale třeba pilně studovat, abychom ten odpočinek měli pořádně zasloužený. Pro lepší výkon je vhodné mít hezké vybavení, které nám bude dělat radost a zdlouhavé učení nám trochu usnadní. Proto nesmí chybět žádnému školáčkovi sešity, do kterých je potřeba si zaznamenávat zápisky a také nějaké psací potřeby. Přehlednému zápisku pomůží barevné fixky. Těmi lze zvýraznit nadpis a důležité informace, které nesmíme přehlédnout. Nezbytné jsou také nůžky a lepidlo, kterými snadno vložíme do sešitu obrázky map či osob pro větší přehled o daném tématu.

Co ale nesmí chybět nikomu, je samozřejmě kvalitní baťůžek na přenos potřebných věcí k vyučování. Pomůcek k učivu je potřeba víc než dost, tudíž tašky do školy často bývají velice těžké a to pro vyvíjející záda není vůbec zdravé. A právě proto by se batohy do školy měly vybírat pečlivě tak, aby nedělaly žádné neplechy. 

Na našem eshopu dreamboutique.cz naleznete dětské batohy, které jsou na školní pomůcky jako dělané. Originální design uchvátí každého nejen na ulici, ale převážně ve škole. Praktické tašky do školy obsahují i menší kapsičku, která lze vyučít na uložení klíčů, náhradních gumiček na vlásky nebo také na nějakou dobrůtku pro dodání energie. Nechybí zde ani nastavitelná poutka, která se dají snadno upravit dle potřeby.

Nezapomeňte také na pouzdra, do kterých se ukládají psací potřeby. Vyberte si z širokého sortimentu designových penálů a slaďte je i s batůžkem. 

Mnoho produktů z této sekce je momentálně ve slevách, tak neváhejte a pořiďte ten, který Vám padne do oka.

A hurá do školy!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.