Dětský pokoj pro chlapce

Pokojíček je rájem každého dítěte. Jak ho ale perfektně vybavit pro chlapce? Vaším cílem je jistě vytvoření pohodlného a příjemného prostředí. Proto je vhodné se držet několika pravidel a půjde Vám to snadněji. 

V první řadě by měl být pokoj praktický. Tomu napomůže dostatečné množství úložných prostor pro hračky a oblečení, které by bylo vhodné mít snadno po ruce. Místo pro věci je možné dosáhnout pomocí úložných boxů, které Vám nabízíme v mnoha různých provedení. Jedním z nich jsou látkové boxy s velkým množstvím originálních designů. Jejich praktičnost spočívá i ve snadném složení, když se pro ně nenajde využití. Širší nabídku stylových a dostupných úložných boxů jen tak nenejdete. Dřevěné boxy patří k nejoblíbenějším díky jejich trvanlivosti. Lze je využívat po velmi dlouhou dobu, a tím získávají své kouzlo. V neposlední řadě nabízíme také úložné koše, které perfektně zútulní prostředí a zároveň splní povinnost velkého úložného prostoru.

Dětský pokoj by měl také obsahovat praktické poličky, na které je možné umístit dekorace, které snadno rozzáří interiér. Pokud je Váš syn milovníkem sportu, poličky budou skvělým řešením pro uložení jeho sportovního vybavení, které zároveň zvládne zaujmout i místo dekorace. 

V pokojíčku by neměl chybět rozhodně psací prostor, ideálně stůl a židle zvolená dle velikosti dítěte. Toto místo je potřeba dobře osvětlit pomocí lampičky, aby se při učení a psaní domácích úkolů zbytečně nenamáhaly oči.

Kvalitní odpočinkek dítěte zajistí kvalitní postel a vhodné doplňky. Měkké polštářky a teplá deka v posteli budou pro Vašeho syna vyborným místem k relaxaci. 

K dlouhému hraní na zemi s autíčky či vláčky je šikovnou pomůckou malý kobereček, který se snadno přesune dle požadované potřeby. Pomocníkem pro takové momenty budou i polštáře a pufy na zem, tvořící teplý povrch pro pohodlné posezení.

Aby se dětský pokojíček stal komfortní zónou dítěte, je vhodné ho sladit do veselých barev. Barevné řešení pokoje ale nutně nemusí být  jen o barevném malováním steň. Stačí přidat plakáty s oblíbenou řadou motivů a celkový design dětského pokoje se rázem změní. Díky plakátům je možné snadno interiér pokoje obměnit dle roustoucího věku a zájmů dítěte.

Vytvoření skvělého pokoje pro chlapce může být zábavným procesem. Vzhledem k tomu, že děti rychle rostou, je vhodné zahrnout do pokoje prvky, které lze lehce vyměnit a upravit, aby odpovídaly jeho koníčkům a potřebám v budoucnu.

Zmíněné produkty do pokoje naleznete na našem eshopu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.