Hračky pro rozvoj schopností Vašeho dítěte

Kreativitu a tohu učit se novým věcem má v sobě každý z nás a je třeba ji rozvíjet už od brzkého věku. To není tak těžké díky hračkám, které najdeme všudem kolem nás. A především v našem širokém sortimentu. 

Nezbytností v každé domáctnosti s dětmi jsou zajisté kostky. Pomocí kostek je možné postavit vysoké věže či malé bunkry pro své plyšáky, které v něm mohou bezpečně odpočívat po výborném společném obídku. Tato aktivita napomáhá vývoji motoriky a to především zábavným způsobem!

Když už teď mají Vaši chlupatý kamarádi kde odpočívat, je potřeba domyslet společný oběd. Přece ho nebudeme servírovat na zem. Právě proto by ve Vašem vybavení neměl chybět set nádobí, se kterým lze díky kufříku snadno cestovat a objevovat všechny kouty Vašeho pokojíčku. Set je možné pořídit v několika barevných variantách a sladit je s ostatními potřebami.

A jaký je plán na večer? Co takhle puzzlový večer? Puzzle nejen, že zvládnou zlepšit logické dovednosti, ale především jejich výsledek stojí za to. Skládání je zábava a výsledný výtvor je možné použít jako dekoraci, která v sobě bude mít kouzlo díky příjemně strávenému času při jeho tvoření. Když je dostavěno, zahrajte si s ratolestmi pexeso a vylepšete jejich paměťové schpnosti.

Tyto a spoustu dalších kreativních hraček naleznete přímo u nás. Všechny produkty jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, tudíž není třeba se obávat brzkého poničení.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.