Jak začít zařizovat dětský pokoj krok za krokem

Děti si zaslouží své dokonalé místo, kterým by měl být právě dětský pokoj. Dejte díky našemu vybavení vaším dětským pokojíčkům úplně jiný rozměr. Myslíme i na ty úplně nejmenší děti.

Široká nabídka nábytku a modulů vám dává nekonečné možnosti

Disponujeme širokou nabídkou různého druhu dětského nábytku, dětských nábytkových setů, které se dají vhodně kombinovat a doplňovat i modulového nábytku plného variability, který můžete neustále přeskládávat podle věku dítěte, jak postupně roste. Náš dětský nábytek je k dispozici v mnoha barevných provedeních, které lze mezi sebou libovolně a snadno kombinovat. Vsaďte na neutrální a pastelové barvy a dětský pokojík bude vypadat skvěle.

Vytvořte s námi dětský pokoj se vším všudy

Zařízení dětského pokoje není pro rodiče snadný úkol. S námi se toho ale bát nemusíte. Díky letité praxi víme, co v žádném dětském pokojíčku nesmí chybět. Dejte do místnosti pohodlnou postel, skříně, regály, truhly a boxy na oblečení a hračky i police na suvenýry a trofeje. I děti mají svá přání a společně jim je můžeme splnit. S námi můžete prostor využít do posledního centimetru, získat co nejvíc úložného místa pro uložení oblečení, hraček i učebnic a současně vytvořit harmonický celek.

Dejte s námi tvar vašim představám

Máte plnou hlavu nápadů, jak dětský pokoj zařídit, ale přesně nevíte, co by se vám v pokojíku dětí líbilo? S naším vybavením si budete umět dětský pokojík mnohem lépe představit. Díky našemu nábytku, textiliím a dekoracím dáte vašemu dětskému pokojíku reálné tvary. S námi získáte tu pravou představu, jak bude dětský pokojíček vypadat a budete zase o další krůček blíže k realitě. Neutrální a pastelové barvy vám pomohou vytvořit pokojík plný fantazie, která nezná hranice a plní dětské představy. Díky rozmanité nabídce splníme představy zapáleného školáka, studenta i rodičů.

Vytvořte pro své děti pokojíček snů

Jistě chcete dopřát svým dětem jen to nejlepší. Splňte jim jejich sen o dokonalém dětském pokojíčku, do kterého se díky našemu vybavení okamžitě zamilují. Společně s námi můžete dát reálné tvary jejich představám. Nezapomeňte ani na hračky. Na našem e-shopu najdete přes 1 000 stylových dekorací, úložných prostor, nábytku pro děti, hraček a dětského textilu. K nákupu nad 1 000 Kč dostanete dárek a nad 1 500 Kč získáte dopravu zdarma. Vaše objednávky odesíláme do 24 hodin.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.