Úspory jsou brnkačka

Věcí, která je často zapomínána a málo probírána jak s mladšími, tak i dospívajícími, je finanční gramotnost. To, že se nevyučuje ve škole a je zcela dobrovolně na vedení, zda uskuteční seminář o tomto velice důležitém tématu, často dopadá tak, že velká většina nemá tušení, jak pořádně manipulovat s penězi. Nikdo totiž ke svým osmnáctým narozeninám jen tak nedostane návod. Avšak existují malé činy, které dokaží Vaše ratolesti připravit alespoň na lehčí vstup do dospělého života.

A právě s tím mohou pomoci dětské pokladničky. Předají dětem dovednost, že je třeba s pěnezi zacházet opatrně a především smysluplně. Naučí je důkladně promyslet za co  budou penízky utraceny, protože se může stát, že budou potřeba k něčemu jinému.

Spořte zábavně

S pokladničkou bude šetření už jen zábavou. A víte proč? Naše pokladničky nejsou jen tak ledajaké, splní totiž dva důležité faktory v domácnosti. Nejen, že pomůží pozorumět prckům s hospodařením se svými kapesnými, ale také rozzáří pokojíček díky svému uchvatnému designu, který si vyberete v našem širokém sortimentu.

Pokladničky jsou vyrobené tak, aby nebyl problém si v případě nutnosti penízky vybrat bez poničení samotné pokladničky.

Tak co myslíte, jste připraveni na spoření? :)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.